Speciallavede plankeborde fra Århus

Leder du efter et nyt plankebord, men intet falder i din smag? Så er du havnet det rette sted. Træfork udarbejder speciallavede plankeborde i Århus, Randers og Silkeborg efter dine ønsker og behov.


Et plankebord er ikke bare et spisebord, en genstand med en funktion. Plankebordet har altid sin helt egen, unikke historie, som bliver fortalt gennem træets årer, teksturen og ikke mindst plankens form. 

Hos Træfork fremstiller vi plankeborde af højeste kvalitet med respekt for træet og dets historie, så du som køber er helt sikker på, der er værnet om detaljerne. Således kan du være helt sikker på, at ingen andre i verden har det præcis samme plankebord som du.  Vi ved, at det plankebord du går og drømmer om, er i dit ønskede design, og at kompromis aldrig kan komme på tale. Træfork fremstiller præcis efter dine ønsker, behov og krav. Det gælder alt fra benenes materiale og design, til efterbehandling/oliering.

Skal vi fremstille dit nye plankebord? Så tøv ikke med at kontakte os gennem vores kontaktformular – vi vender tilbage hurtigst muligt. I mellemtiden kan du få inspiration fra vores tidligere arbejde.

Kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud

Plankeborde i høj kvalitet - lyst træ

Egetræ
Vælg selv hvilken træsort som der passer bedst til dit hjem. Plankebordene fra Træfork kan fremstilles i 2, 3 eller 4 planker.

EfterbehandlingEfter fremstilling skal bordet efterbehandles. Plankebordet kan efterbehandles med følgende:

Bivoks, Natur ædeltræsolie, Hvidpigmenteret ædeltræsolie, eller sortpigmenteret ædeltræsolie

Kant
Kanterne kan laves 3 forskellige slags. Naturlig kant, lige kant, eller lige kant med vinkel. Dette eksempel er med naturkant. 

Bordben
Træfork har et blandet udvalg af bordben. Disse er enten koniske af træ (eg eller bøg) eller af stål. De mest anvendte er bordben af stål, hvor mulighederne er: A-form, U-form, X-form eller Trapezformede. 

Plankeborde i standardmål - Køb online

Shopping Cart
FÅ DE SENESTE NYHEDER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Produktnyheder, rabatter og meget mere

Vi sender nyhedsbrevet ca.  én gang månedligt