Om Træfork

Læs mere om Træforks værdier og hvem der står bag

egeplanke
Vores mål er, at skabe noget, som andre mennesker får glæde af mange år ud i fremtiden. Ingen af vores produkter forlader værkstedet uden en grundig kvalitetskontrol. Det betyder at du som kunde kan føle dig sikker, når du beslutter dig for at købe hos os, og det betyder, at vi hos Træfork kan stå inde for at vores produkter er sikre, holdbare og fremstillet efter bedste evne Træfork fremstiller plankebord efter mål præcis efter dine ønsker, behov og krav. Det gælder alt fra valg af understel og design, til efterbehandling/oliering. Skal vi lave dit næste plankebord? Udfyld vores kontaktformular så kontakter vi dig inden længe. Vi glæder os til at høre fra dig.
Simon Malmros Vosgerau
Stifter og indehaver af Træfork

Et plankebord er ikke bare et spisebord, en genstand med en funktion. Vi udarbejder kvalitets plankeborde efter dine mål og ønsker i og omkring Århus, Silkeborg og Randers. Plankebordet har altid sin helt egen, unikke historie, som bliver fortalt gennem træets åretegninger, teksturen og ikke mindst plankens form. Hos Træfork fremstiller vi plankeborde af højeste kvalitet med respekt for træet og dets historie, så du som køber er helt sikker på, der er værnet om detaljerne. Således kan du være helt sikker på, at ingen andre i verden har det præcis samme plankebord som du. Læs mere omkring vores plankeborde

Vi sigter efter at udvikle og fremstille perfekte håndlavede produkter, og samtidig levere en skræddersyet service til vores kunder. Hos Træfork sigter vi efter en ærlig og transparent forretningsmetode, og vi sætter pris på fairplay fra alle involveret, lige fra leverandører til kunder. Det resulterer nemlig i tilfredse og glade kunder, og et godt arbejdsmiljø med et stærkt samarbejde hvor forståelse for behov og ønsker er krystalklare. 

De bedste plankeborde i midtjylland

Tæt kundekontakt

Vi holder dig løbende opdateret om projektet

Kort leveringstid

Vi har branchens måske korteste leveringstid på kun 2-4 uger

Ovntørret træ fra lokale savværker

Vi benytter hovedsageligt ovntørret træ fra lokale savværker.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de nyeste tilbud og rabatter ved at tilmelde dig nyhedsbrevet

Vi sender et nyhedsbrev ca. 1 gang om måneden

Shopping Cart
FÅ DE SENESTE NYHEDER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Produktnyheder, rabatter og meget mere

Vi sender nyhedsbrevet ca.  én gang månedligt