Har du brug for at akkommodere alle dine venner og veninder i studieboligen med et bord-bænkesæt? Har du brug for at samle familien omkring et varmt plankebord? Eller mangler du blot lidt boliginteriør til at spæde væggen op i hjemmet?

Her hos Træfork kender vi godt til hverdagens udfordringer - store som små! Vi har af den grund rygende rygende travlt på vores værksted nær Aarhus med at lave både plankeborde, bænke og diverse boliginteriør i dansk design, der specifikt henvender sig til de kunder som ønsker at sætte deres eget personlige præg på indretningen i hjemmet.

Du er selv med til at bestemme det æstetiske udtryk for dit produkt - hvilket afspejler vores vision om at møblerne i hjemmet skal være unikke og personaliseret i forhold til vores vores kunders ønsker. Derfor laver vi kun vores plankeborde, bænke og boliginteriør på bestilling.

Kontakt os her for et godt tilbud på dit nye produkt fra Træfork

Kontakt os

Træfork laver kun plankeborde på bestilling. Vi har som udgangspunkt et sortiment på lager, som typisk vil være eg, ask, og fyr, men i princippet har du frit valg af træsort, forudsat at det er fysisk muligt for os at hente hjem. Alt bliver fremstillet på vores værksted i Galten, mellem Århus og Silkeborg.

Vores vision

Det seneste år har den almene dansker oplevet en større trang til at komme ud i skoven – når vi da endelig får tiden til det! Træfork har hørt kundernes ønsker og bringer nu skovens rå elementer tilbage til dagligstuen, til den travle familie der ønsker at komme ud i naturen, men ikke altid kan finde tiden til det.