Glem alt du forestiller dig når du tænker trallebænk. Den klassiske, originale men gammeldags trallebænk er ikke kun ustabil når udsat for blæst og generelt det hårde nordiske vejr. Det gør den gammeldags trallebænk til en dårlig og ikke mindst kortsigtet investering.

Trallebænken som vi – selvfølgelig – kalder “Træfork” er designet til at kunne modstå at blive kastet fra 2. sal uden at gå i stykker. Den er testet gennem hele vinteren, udenfor, ubeskyttet fra vind og vejr. Og har bestået uden anmærkninger. Udover sin robusthed skiller “Træfork” sig ud, ved sit alternative og legesyge design.

Bænken er nemlig brændt på overfladen så de flotte former i træet bliver markant synlige. Herefter er det efterbehandlet med ædeltræsolie som giver bænken en ret så speciel farve.

Bænken på billederne er behandlet med Teak ædeltræsolie.

Mål:
L: 150 cm
B: 37 cm
H: 41 cm

Dette møbel er et af de mere populære produkter som træfork fremstiller

Skynd dig at bestille, eller hvis du har ønsker om en speciallavet bænk så tag kontakt hurtigst muligt. Så vi kan komme igang med at fremstille netop det du vil.

For forespørgsler om specialfremstilling, udfyld venligst kontaktformularen og så vender vi tilbage hurtigere end du tror med vores tanker og idéer til projektet samt et prisoverslag og en leveringstid – helt forpligtende selvfølgelig – Det er da nemt… ?

Vi efterbehandler selvfølgelig alle vores produkter, da det (blandt andet) forlænger levetiden væsentligt. Det er en meget vigtig del af fremstillingen af et produkt af træ, så derfor anvender vi kun ædeltræsolie af højeste kvalitet, fra Guardian.

Så er du helt sikker på, du modtager et sundt og velplejet møbel fra Træfork.

Bænken kan bruges som udendørs bænk såvel som indendørs bænk

Hvis du er til en lidt mindre model af denne bænk, så tjek denne trallebænk ud!