Ask er en lysere træsort end andre gængse hårdttræsorter som bliver brugt til møbelsnedkeri, og er betydeligt mere medgørlige at bearbejde end eksempelvis eg, hvilket blandt andet også er grunden til at askeplankeborde er mere økonomiske end andre sorter. Men tag ikke fejl, ask er robust og holdbart og du kan være helt sikker på at et askeplankebord stadig står skarpt efter mange år.
Se også vores plankeborde i eg

Træfork har en ekstraordinært god samarbejdsaftale med en fantastisk leverandør af ask, hvilket for dig betyder et smukt plankebord til hjemmet til en pris som de færreste kan følge med på.

Et askeplankebord fra Træfork vil typisk bestå af 2 eller 3 planker, hvor siderne af bordet har en naturlig kant, som naturen har formet det bedst. Vælg selv nogle mål som passer til dig, og få straks en pris på netop den størrelse.

Ønsker du et speciallavet bord i Ask, med attributter der ikke findes i menuerne her, så udfyld kontaktformularen nedenfor med en beskrivelse af netop dit drømmebord, og så vender vi tilbage hurtigere end du tror med svar, samt et uforpligtende tilbud og en leveringstid på en eventuel bestilling

Se vores udvalg af Plankeborde her!