Plankebænk Af Eg – Fortræffeligt Valg Uanset Placering

Plankebænk af eg (1 planke eller flere) er også en sikker vinder  i en i forvejen velindrettet entré – Der venter en varm velkomst til dine gæster som bliver lukket ind i dit hjem og som noget af det første, til synet af din håndlavede plankebænk som er helt efter dine ønsker. Skatmat gæster ?
Ikke overraskende er bænken jo egentlig bare en miniature udgave af et plankebord, men det betyder ikke at en plankebænk ikke skal have opmærksomhed under fremstillingen, for vi ser gerne at din bænk holder mindst ligeså længe som dit bord, og det er nemlig mange år frem i tiden.

Bænken Kan Købes I 2 Udgaver

Standardproduktet som kan lægges i kurv og betales ligesom de fleste andre produkter. Plankebænken vil blive fremstilling i “fri hånd” af os. Det betyder at Vi ikke kan garantere præcise mål, antal brædder/planker, mv. Dog kan vi love at målene er mellem 100-130 cm i længen, 35-50 i bredden, og at højden forbliver i omegnen af 42 cm (et par cm +/-). Vi tilbyder selvfølgelig fuld returret hvis du ikke er 100% tilfreds med det endelige produkt – Så længe der ikke er specielle ønsker involveret (anden udgave nedenfor)

Denne løsning er perfekt hvis du har lidt plads at lege med – eksempelvis udenfor eller i et større rum som stue, opholdsrum, alrum mv.

Den anden udgave er DIN udgave. Dine mål, råvarer (træsorter, antal planker mv.) som du vil have dem. Dette er en perfekt løsning til dig som mangler et fantastisk flot møbel men begrænset med plads at rykke med, eksempelvis mellem to andre genstande, eller bænkens placering i et mindre rum.

Leveringstiden er naturligvis længere hvis man vælger den anden udgave – Men vi vil  gerne garantere, at leveringstiden stadig er betydeligt lavere end vores konkurrenter der laver lignende bænke, på markedet ?

Udfyld kontaktformularen her og fortæl os om din drømmebænk og så vender vi retur med en – helt uforpligtende –  løsning inklusiv pris og leveringstid der gør alle glade.